Un design reusit al unui apartament cu doua camere de 40 mp

Cand ai decis sa renovezi apartamentul tau cu doua camere cel mai greu lucru este sa gasesti designul potrivit spatiului mic de care dispui. Azi ti-am adus o sugestie interesanta pe care sa o folosesti la amenajarea micutului tau apartament. Si, chiar daca va fi greu si mult de munca, iti garantez ca rezultatul final iti va fi pe plac. Ramai pe blog pentru detalii.

Iti propun sa ramai la vechea configuratie a apartamentului, mai ales ca nu ai prea multe optiuni de recompartimentare a camerelor, stii bine ca majoritatea peretilor sunt portanti si nu pot fi desfiintati. Chiar si asa, urmarind ideile din acest articol, vei avea un apartament modern, aerisit si foarte primitor.

Sufrageria. Cele mai multe au suprafata de aproximativ 20 metri patrati. Suficient pentru o adunare familiala. Iata cateva sugestii:

Sufragerie de apartament cu accente ale stilului clasic

Sufragerie de apartament cu influente moderne

Sufragerie de apartament unde s-a facut alipirea balconului rezultand un spatiu mai mare

Sufragerie amenajata in stilul neo-baroc

Bucataria. Cele mai multe bucatarii de apartament sunt mult subdimensionate. Trebuie sa o amenajam cu grija astfel incat sa nu o incarcam si mai tare. Iata ce iti propun pentru bucataria din apartamentul tau de doua camere:

Bucatarie in stilul neo-baroc

Bucatarie moderna

Bucatarie clasica

Dormitorul. Designul unui dormitor dintr-un apartament cu doua camere are niste limite. Datorita spatiului mic de 10-12 metri patrati nu prea avem multe solutii la indemana. Putem doar sa il amenajam astfel incat sa para mai incapator. Iata idei:

Baia. Cel mai sensibil subiect l-am lasat la sfarsitul articolului. Este clar ca baia dintr-un apartament de doua camere nu are mai mult de 5 metri patrati fapt ce ingreuneaza amenajarea. Dar, ca la orice problema de amenajare, exista si solutii, unele dintre aceste solutii fiind destul de interesante. Iata cateva poze cu bai mici:

Asadar solutii de amenajare pentru un apartament mic, cu doua camere, exista. Daca mai vrei idei frumoase te invit sa imi rasfoiesti si celelalte articole de pe blog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *