Inspiratie pentru casa ta. 20 de bucatarii moderne

Ti-ai dorit vreodata sa vezi cele mai frumoase poze cu bucatarii? Ei bine azi, in acest articol, am venit cu cele mai frumoase 20 bucatarii amenajate in acest an. Te vor cuceri aceste imagini, ramai pana la final.

Pentru inceput sa vedem cateva accente de portocaliu.

Si mai mult portocaliu.

Foarte mult portocaliu in bucatarie. Trebuie sa recunoastem ca in toate cele trei situatii portocaliul in bucatarie este super.

Dar persoanele mai pretentioase, ce-si doresc un design calm si linistitor apreciaza cel mai mult simplitatea. Iar alb in bucatarie este simplu si de bun gust.

Pentru iubitorii de albastru iata ce combinatie frumoasa a iesit in bucataria de mai jos. Albastru in bucatarie chiar arata bine.

Daca vrei sa nu dai gres amenajand bucataria in stilul modern, exemplele de mai jos ar trebui sa te lumineze. Mici accente de verde in bucatarie iti pot transforma casa intr-o oaza de energie. 

Bej inca este la mare cautare. Nu ai cum sa gresesti daca optezi pentru aceasta nuanta.

Pentru casele noi, unde proprietarii doresc un design sobru dar in acelasi timp tineresc, se poate opta pentru maro in bucatarie. Combinand maro cu crem, bej sau alb, vei obtine o amenajare de durata.

Pentru iubitorii de roz avem un exemplu destul de agreabil.

Dar visiniu in bucatarie arata mult mai ok.

Daca ti-au placut ideile te mai astept pe aici. Nu uita ca pe acest blog mai sunt si alte poze cu amenajari interioare, nu doar cu bucatarii, ci si cu dormitoare, bai si sufragerii.

Un comentariu

  1. Aveți idei frumoase. Anul viitor vreau și eusa îmi renovez bucătăria. Vreau sa fie practic, aerisit, luminos, și în același timp sa îți facă placere sa îți petreci timpul acolo

Lasă un răspuns