Termopane ieftine? Chiar doriti asa ceva ?

Alegere de termopane ieftine. Cand vine vorba sa va sporiti confortul, schimbandu-va tamplaria, doriti sa gasiti termopane ieftine. Totusi inainte sa le cumparati trebuie sa va informati in legatura cu caracteristicile acestor termopane ieftine. Cele mai  ieftine termopane sunt cele albe. Dar si astea sunt de mai multe feluri, diferentierea facandu-se dupa numarul de (camere) pe care le au (ma refer aici la tamplarie PVC nu la geam). Sunt si  termopane cu o singura camera sunt si cu patru camere sunt si cu 6 camere. Va recomand  cel putin tamplaria  PVC cu 5 sau 7 camere cu geam termopan tripan.

Geam termpoan pentacameral ieftin

Ati ghicit. Un geam termopam este format din tamplarie si sticla. Despre tamplaria pvc alba recomandata v-am spus mai sus dar aceasta nu are nici o valoare daca nu este asortata cu o sticla de calitate. Va recomand geam termopan tripan. Este un excelent izolator si asta pentru ca este format din trei foi de sticla.

Daca nu vreti termopane ieftine puteti alege tamplarie pvc imitatie de lemn (sau puteti cumpara tamplarie de lemn masiv) cu geam termopan din 4 foi de sticla. Sticla acestei tamplarii este in patru straturi si izoleaza practic 99%.

Concluzie la alegerea de termopane ieftine : Cat de ieftin ar fi verificati cate camere are si cat de ieftin ar fi sa aiba geam tripan. Abia atunci o sa fi facut o afacere cu termopane ieftine, altfel teapa se numeste.

Lasă un răspuns