Tendintele din amenajari interioare pentru acest sezon

De fiecare data cand incepe un sezon de amenajari interioare vin si < specialistii > si ne spun cum anume sa amenajam casa, ce culori sa folosim, cum sa combinam anumite materiale etc. Acesti specialisti prezic cu exactitate tendintele din amenajari interioare, stiu cum vor amenaja oamenii locuintele si putem observa cum sfaturile se repeta la un anumit numar de ani si revenim la vechile designuri.

Cum asa? De ce sa ne luam dupa niste oameni pe care nici nu ii cunoastem? De ce sa nu ne facem noi de cap si sa decoram casa dupa bunul plac?

Incep a raspunde la ultima intrebare, dupa care voi aborda si celelalte intrebari. Vrei sa stii de ce sa nu te transformi tu in mare designer de interior? Pai ia priveste aceasta amenajare de locuinta si spune-mi daca ti-ar face placere sa fii fericitul posesor? Anticipand ca raspunsul tau va fi unul negativ tin sa consider ca am raspuns si prima intrebare deoarece am prezentat un argument imbatabil. Cei mai multi care se fac designeri de ocazie produc efecte de genul acesta si nu sunt foarte fericiti. De asta e bine sa te informezi inainte de a face amenajarea casei. Iar sfaturile venite de la niste oameni care au, pe langa pregatirea in domeniu, si o experienta bogata in amenajarea si decorarea casei trebuie luate in considerare. Ei sunt indreptatiti sa isi imagineze tendintele din amenajari interioare deoarece au fost implicati in acest domeniu in perioada trecuta si vor fi si in viitor.

Cat despre tendintele anului acesta iti spun sigur ca sunt diferite si vor respecta tiparul prezentat in imaginile de mai jos. Voi arata cateva bai, bucatarii, dormitoare si sufragerii amenajate ireprosabil.

Iata cum arata o baie mica, de serviciu …

si o baie de apartament care arata tendintele in amenajari interioare  …..

plus inca o baie amenajata la casa.

Observati ca alb va fi si in acest an in tendinte si, surprinzator, negru revine in forta. Placile de faianta cu decor marocan sunt inca in voga, aviz amatorilor 🙂 .

Sa trecem in bucatarie sa vedem doua frumusele, o bucatarie mare si o alta bucatarie mai mica. Niste amenajari interioare superbe cu mobilier ireprosabil lucrat.

Asadar nu este nimic neobisnuit sa aleg mov sau portocaliu pentru mobilier.

Sufrageriile cel mai in tendinte sunt prezentate in imaginile de mai jos.

 

Cred ca observi cat de fain arata o sufragerie care adopta un design clean, fara multe elemente decorative. Scafele luminoase si candelabrele vor fi si in acest an la mare cautare, mai ales in casele cu tavane inalte.

Si sa vedem cateva dormitoare care cu siguranta vor arata tendintele in amenajari interioare anul acesta dupa care, fuga-fuguta, vom concluziona despre tendintele anului in materie de amenajari interioare si decoratiuni locuinte.

Nu pot sa nu laud abundenta de gri care, dupa umila mea parere, va fi culoarea acestui an, indiferent daca il folosim la vopsirea peretilor, la combinarea placilor de gresie sau faianta, la culoarea mobilei sau in nuanta lenjeriei sau a draperiilor.

La final nu vreau sa par si eu un mare specialist in amenajari interioare. Nu iti impun sa amenajezi casa urmand stilurile de amenajare din imaginile de mai sus. Doar ma bucur ca ai avut rabdare pana aici si te mai astept pe acest blog. Spor la amenajarea casei,  sper ca ai inteles care sunt tendintele in amenajari interioare pentru acest sezon.

Lasă un răspuns