Tendinte amenajari interioare de lux

O casa extrem de spatioasa este visul oricarei persoane ajunsa la o anumita varsta. Lumina, ferestrele cat mai mari si cat mai incapatoare, soarele care rasare dimineata sunt doar cateva dintre elementele care ne binedispun si ne influenteaza ca, intr-un mod sau altul, sa investim intr-o locuinta mai mare.

Ei bine, casele de lux fac parte dintr-o categorie mai speciala, motiv pentru care astazi sunt dezbatute intr-un context mai larg si mult mai placut. Acestea fiind spuse, daca doresti sa cunosti mai multe despre subiect, ramai cu noi si descopera top 3 cele mai noi tendinte in amenajarile interioare de lux!

Livinguri de vis. O casa de lux are, printre altele, un living impunator. Spatiul de care dispui intr-o astfel de locuinta este imens, motiv pentru care il poti utiliza si amenaja dupa propriul plac. Cu toate acestea, daca iti doresti sa te incadrezi in tendintele cele mai recente, introdu in living un semineu alaturi de o serie de corpuri de mobila lucrata manual. Daca te orientezi si spre lemn masiv, cu siguranta rezultatul va fi unul spectaculos.

 

Aranjamente de inalta calitate. Daca in trecut, casele in care ai locuit dispuneau de aranjamente care mai de care mai ieftine sau fara bun gust, o tendinta actuala a caselor de lux este sa se renunte pe cat posibil la aranjamentele inutile, insa cele care au o utilizare crescuta sa fie de inalta calitate. De aceea, atunci cand te gandesti la achizitionarea unui candelabru, este de asteptat ca acesta sa fie, in primul rand, nou, si in al doilea rand ales cu foarte multa grija si amplasat in locul cel mai strategic. Pe baza acestor demersuri, rezultatele vor vorbi de la sine.

Scara interioara. Ei bine, nici o casa de lux nu este completa daca nu are o scara interioara care sa faca legatura intre living si partea superioara. Astfel, asigura-te ca indiferent de moment (din zi si din noapte), aceasta este bine intretinuta si aranjata in stilul caracteristic tie (si al intregii tale case). Pe baza acestor elemente, vei intruni si cea de-a treia tendinta a anului, respectiv cea de a decora scara interioara in acord cu aranjamentele pe care le-ai ales pentru toate celelalte colturi din locul in care iti petreci cel mai mult timp. Puse cap la cap, rezultatele vor fi cele pe care ti le imaginai inca de la inceput.

Pentru alte idei de amenajari interioare nu ezitati sa rasfoiti articolele de pe log.

Lasă un răspuns