Sistemul ideal de acoperis este cu tabla lindab

Este foarte adevarat ca cel mai cautat si folosit sistem de acoperis este cel cu tabla lindab. Pretul nu ar trebui sa fie o problema daca doriti calitate, iar daca o sa gasiti o alta tabla tip lindab la un pret mai mic ar trebui sa va intrebati de ce acelasi produs costa mai mult intr-o parte decat in alta. Sa fie oare aceeasi calitate pentru acelasi tip de tabla? Daca-i vorba de tabla tip lindab ieftina care imita tabla lindab originala ? Ar trebui sa va puneti aceste intrebari  in cazul in care doriti un acoperis frumos si de calitate.

Nu este nicio indoiala ca acoperisul este mandria casei si din acest motiv trebuie sa fie un acoperis de calitate maxima. Evident ca si montajul  trebuie facut de catre profesionisti, altfel riscam sa stricam calitatea oferita de producatorul de tabla tip tigla.

Durata unui acoperis din tabla lindab trece de 50 de ani iar culoarea se pastreaza foarte mult timp. In caz de grindina sau temperaturi foarte ridicate originalitatea isi va spune cuvantul asupra aspectului acoperisului.

Daca la cei ce au preferat imitatii de proasta calitate a tablei lindab va rezulta un acoperis ciuruit si pe alocuri cu vopseaua decojita, al dumneavoastra va fi la fel de frumos ca si in prima zi dupa montaj. Doar daca este acoperis cu tabla lindab originala cu acte in regula.

tabla lindab acoperis

Asa ca masurati cati mp are acoperisul si trimiteti o comanda firmei care comercializeza acest tip de tabla tip tigla in apropierea dumneavoastra. Reduceri de pret sunt posibile daca veti cumpara o cantitate de peste 150 mp.

 

Un comentariu

  1. Foarte bun articolul mai ales pentru constructori!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *