Se poate lucra iarna la amenajari interioare ?

Aceasta intrebare o primesc zilnic de la doua trei persoane interesate sau nu de a colabora cu mine. Daca cititi asta inseamna ca dvs aveti o oarecare indoiala ca se poate lucra iarna in constructii. Sau ca nu se poate !

De cand lucrez in amenajari interioare, adica de peste zece ani, am lucrat iarna pana mi-au degerat urechile. Eram mai tanar atunci insa nu lucram chestii pretentioase gen glet, lavabil etc decat daca era asigurata o temperatura optima. Asa si acum, daca exista conditii de ce sa nu lucrez, mai ales ca preturile sunt mai mici ?

Conditii de lucru in amenajari interioare iarna

Iarna nu-i ca vara dar totusi trebuie sa lucram, daca avem anumite conditii asigurate. Eu lucrez numai daca am asigurate urmatoarele:

-Ferestre si usi in toata locuinta. Nu folie sau alte placaje

-Exteriorul sa fie izolat cu polistiren

-Temperatura constanta inauntru de minim 16 grade celsius

-Fara graba,mai ales la manoperele ce includ amestecarea cu apa. Totul trebuie sa se WOWDESIGN0300usuce in voia lui nu cu DEZUMIDIFICATOARE , dupa cum o sa cititi in partea a doua din povestea acelui dormitor amenajat cu deosebite probleme. Ca sa va dau un pic din casa inainte sa cititi partea a doua va spun ca acel proprietar a adus un aparat ce scotea apa din pereti si cand am ajuns acolo, asta dupa cateva zile, mi-a aratat mandru cum a scos el 100 litri de apa din pereti si sapa (::::)))) .

Revin la subiect si va spun ca in curand o sa incep o lucrare si ca o sa  lucrez…iarna. Este vorba de o mansarda . O sa o fac din profile metalice si rigips. Probabil ca la glet o sa fie mai  greu dar o sa mearga. IMPORTANT este ca ce am scris mai sus sa fie respectat.

Lasă un răspuns