Proiect deosebit de frumos: casa cu mansarda sub 150 mp

Inca un proiect de casa deosebit, de data asta o locuinta spatioasa proiectata pentru o familie de 4-5 persoane. Din prima observam un element indispensabil pentru casele moderne-garajul alipit de casa ce poate avea si functie de foisor, loc de relaxare in zilele frumoase.

Interiorul este interesant si ne cucereste cu un living room open space amplasat la parter. Un semineu impunator, alaturi de ferestrele mari si lumimoase, fac din acest spatiu preferatul intregii familii. Iar accesul pe terasa exterioara este cireasa de pe tort. Dar inca nu am terminat descrierea acestui proiect de casa cu mansarda si garaj. Tot la parter mai gasim o camera ce poate servi ca birou sau ca dormitor de oaspeti. Bucataria este destul de incapatoare si este prevazuta cu o camara. O baie mica deserveste intregul palier.

La mansarda vom gasi, ca de obicei, o zona de somn si odihna pentru intreaga familie. Un dormitor matrimonial, spatios si foarte lumimnos, dar si inca doua dormitoare mai mici cu acces la o terasa comuna, completeaza peisajul mansardei.

Detalii proiect:

Suprafata locuibila: 140 mp
Inatimea casei: 8.5 metri
Cubaj net: 356 metri cubi
Deschidere minima teren in vederea construirii: 21 m
Lungime minima a terenului pe care se poate construi: 21 m
Panta acoperis: 40 gr.
Suprafata acoperis: 236 mp

Plan parter.

Hol intrare:  2.3 mp
Hol: 8 mp
Camara: 1.2 mp
Bucatarie + dining 17.8 mp
Living: 27.7 mp
Camera parter: 12.6 mp
WC serviciu: 3.7 mp
Baie:  3.2 mp
Camera centrala: 4,3 mp

Plan mansarda.

Hol: 10 mp
Dormitor: 9 mp
Dormitor 13 mp
Dormitor 12 mp
Baie:  7 mp

Daca ti-a placut modelul da casa nu ai decat sa folosesti proiectul ca inspiratie pentru viitoarea ta casa cu mansarda si garaj. Am si alte proiecte de case aici, doar cauta in meniu sau vezi putin mai jos ce iti recomand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *