Proiect de casa doar cu parter cu doua dormitoare si o sufragerie spatioasa

 

Ti-am adus un nou proiect de casa, de data asta o casa doar cu parter cu suprafata construita de 105 mp si utila de 85 mp. Ramai pe articol deoarece ar putea fi proiectul de casa pe care il cautai.

Proiectul este bine compartimentat, pretabil pe suprafete mici de teren si destul de simplu. Simplitatea in constructii se traduce prin costuri mici cu executia si materiale mai putine. Cireasa de pe tort a acestei case mici este, cu siguranta, terasa partial acoperita, de 25 mp, unde te poti relaxa in zilele frumoase. Am atasat cateva imagini cu aspectul exterior in care vei observa detaliile despre care ti-am spus mai sus.

Sufrageria de 23 mp poate nu pare asa de mare dar daca mai punem la socoteala si spatiul de servit masa de peste 7 mp atunci obtinem un living room de peste 30 mp. Pentru o casa doar cu parter este mai mult decat suficient.

Bucataria este mai spatioasa decat o bucatarie obisnuita si, tinand cont ca zona de servit masa se afla alaturata de living room, putem spune ca proiectantul s-a  intrecut pe sine cand a proiectat aceasta casa superba.

Pe scurt, casa din acest articol are urmatoarea structura : suprafata construita 105 mp, suprafata utila 85 mp, inaltimea casei 6,5 m, suprafata acoperis 175 mp, volum net 250 mc.

Planul parterului si amplasamentul ideal al acestei case:

Daca iti place proiectul arata-i acest articol arhitectului care ti-o va proiecta si personaliza in functie de nevoile tale.

Un comentariu

  1. Imi place ft mult casa cu acoperis in 2 ape, cu Sconstruita 105mp. Mi-as dori daca aveti o schita ptr una asemanatoare, dar cu 3 dormitoare, in plus si o camera tehnica, S constr max 140mp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *