Proiect casa mica cu mansarda si garaj. Locuinta de vis la pret de criza

Sa inteleg ca iti doresti sa incepi constructia casei! Dupa ce ai inteles ce tip de casa ti se potriveste si ai aflat cum sa alegi constructorul casei tale, a venit momentul sa cauti proiecte de case frumoase pe care sa le adaptezi cerintelor tale. In cazul in care ai un teren ingust si nici nu te dau banii afara din casa iti propun sa vezi un super proiect de casa cu mansarda si garaj pe care il poti implementa la un cost accesibil.

De cand cu perioada asta mai nefasta este logic ca iti doresti un proiect de casa mica, o casa pe care sa fii sigur ca o termini in timp util si cu un buget normal. In cazul in care nu ai gasit proiectul potrivit, chiar si aceste 5 proiecte de case nefiind pe gustul tau, iti propun sa privesti pret de doua minute si acest proiect de casa cu mansarda si garaj. Vei avea surpriza sa afli ca, pe langa designul absolut superb, aceasta casuta cu mansarda si garaj este si destul de ieftin de implementat. Si iti voi da toate detaliile, daca esti atent la acest articol.

Pe langa aspectul deosebit de frumos, cu influente moderne, casa aceasta va fi foarte economica datorita modalitatii de constructie respectand standardele in vigoare. Avand zidurile groase si o termoizolatie eficienta aceasta casa va consuma foarte putina energie pe intreaga perioada a anului. Cu un panou solar pentru incalzirea apei si cu o pompa de caldura, poate, aceasta casa va fi ridicata la stadiul de casa pasiva, daca beneficiarul are un buget pregatit pentru asta. Altfel, acest proiect poate fi construit de catre oricine, si se poate mula pe bugetul fiecaruia in parte, rezultand la final acelasi aspect de nota 10. Doar eficienta energetica va diferi de la un caz la altul.

Suprafata construita la sol a case este de 93 mp iar cea utila totala este de 125 de mp. Parterul are 65,5 mp iar mansarda are 59,5 mp. Solutia de constructie este bazata pe fundatie din beton armat si zidarie din BCA de 24 cm. Termoizolatia este din polistiren de inalta densitate de 20 de cm grosime. Incalzirea este prin pardoseala cu ajutorul unui cazan pe combustibil solid sau al unei pompe de caldura. Suprafata acoperisului este de 162 mp iar inaltimea la coama a acestei case cu mansarda si garaj este de 8,4 m.

Parter. Suprafata utila 65,44 mp. 1. Vestibul 3,92. 2. Camara 1,78 3. Bucatarie 7.74. 4. Living + Dinning 25,26. 5. WC 1,56 (1,88). 6. CT 6,72 (9,52). 7. Garaj 18.46

Mansarda. Suprafata utila 59,42 mp. 1. Scari 5.56. 2. Coridor 6,61. 3. Baie 8,76. 4. Pace 12.48. 5. Spalatorie 4.26. 6. Dormitor 10.22 . 7. Dormitor 11.58

Estimare cost. Daca ai fost atent la articol probabil ca ai inteles ca nu exista un cost fix pentru a avea aceasta casa la cheie. Asadar, in functie de pretentiile fiecaruia, pretul estimat la cheie al acestei case se situeaza in jurul sumei de 55-85 mii euro.

Daca ti-a fost utila informatia te mai astept pe aici. Daca vrei sa vezi si alte modele de case nu ezita sa vezi si proiectele de mai jos.

4 comentarii

  1. Buna ziua. Foarte frumoasa. Exista schita/ proiectul complet ? Cu cine trebuie sa iau legatura ? Multumesc.

  2. Buna ziua as dori un nr de contact la firma pentru o lucrare in județul Suceava .

  3. Bună ziua frumoase proiectele vreau si eu un nr de contact multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *