Proiect casa cocheta si moderna pentru cine iubeste casele parter

Acest proiect se adreseaza celor care au inteles ca nu-ti trebuie o casa imensa pentru a te simti in largul tau, acasa. Exista pe lumea aceasta lucruri mult mai importante decat sa-ti etalezi bogatia construindu-ti palate. Nu spun ca trebuie sa traiesti auster dar trebuie sa privesti realitatea asa cum este si sa te inhami la constructii pe care le poti duce, constructii care sa iti satisafaca nevoile si cam atat.

Desigur, iti trebuie si confort, si un design elegant, placut privirii, iar aceasta casa doar cu parter este ceea ce ar trebui sa iti doresti daca iti doresti un proiect de casa parter, nici mare dar nici mica, cocheta si foarte frumusica. Sa ii descoperim impreuna avantajele si calitatile.

Arata bine. Acoperisul intr-o apa o face sa para impunatoare. Oare cum sunt amplasate camerele?

Plan parter. Ce-ti poti dori mai mult? Are un dormitor fabulos de 18,5 metri patrati. O baie de 7,3 metri patrati dedicata doar acestui dormitor. Mai gasim si un birou de aproape 9 mp, un  dressing si o camera tehnica. Pe partea opusa avem o camera de zi foarte vasta, de peste 45 mp. Bucataria are aproape 11 mp si este inchisa. Un grup sanitar de aproape 3 mp deserveste zona de zi cu brio. De ce sa vrei mai mult?

Imagini din interior. Interiorul este curat si ordonat, fara exagerari de design. Toate sunt la locul lor, totul este cum trebuie.

Eu zic ca este o casa superba iar daca ai un teren care sa o puna in valoare nu vei regreta daca vei implementa proiectul.

sursa: proiectat.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *