PROIECT 2023 PRET Casa cu mansarda si garaj

Azi am pentru voi o cocheta casa cu mansarda si garaj ce merita admirata si apreciata. Nu vin cu mana goala la voi si, dupa cum v-am obisnuit, o sa va arat multe imagini din interior si exterior dar va voi spune si cat costa construirea unei astfel de case in acest an. Va voi da pretul pe etape, cu manopera si materialele de constructii incluse. Asa ca stati atenti pret de doua minute, pentru a afla daca se merita sa implementati acest proiect de casa cu mansarda pe parcela voastra de teren.

Chiar arata bine aceasta casa, are o eleganta si un rafinament ce o deosebesc de celelalte case din jur. Este construita pe o parcela de 450 mp si are o suprafata utila totala, P+M, de 190 metri patrati. Zidaria acestei case cu mansarda si garaj este din blocuri ceramice Porotherm de 25 cm grosime, dublata de o termoizolatie din polistiren expandat de o densitate inalta in grosime de 15 cm.  Aceasta casa se mai lauda cu termopane PVC tripan, incalzire centrala pe termosemineu, izolatie cu vata la masarda, incalzire in pardoseala si radiatoare. Asadar, materialele de constructii folosite ii confera o buna eficienta energetica.

 

Dar sa intram si in interior deoarece aceasta casa are cu ce se lauda. La parter avem  urmatoarele incaperi:

1. Vestibul 8,5
2. Cămară 1,5
3. Bucătărie 11
4. Living 33
5. Hol 8
6. Dormitor/birou 12.5
7. Baie 4.5
8. CT 6
9. Garaj 26

In total avem 111 metri patrati suprafata utila. Zona de zi este fabuloasa. Livingul de 33 mp bine iluminat natural, combinat cu bucataria open space de 11 mp ne dezvaluie o zona numai buna de petrecut timpul cu prietenii si familia. Iar terasa exterioara este de vis. Ce-ti poti dori mai mult de la o casa? Sa urcam la mansarda si sa vedem ce gasim aici apoi sa facem niste calcule si sa va spun cat costa la rosu si la cheie aceasta casa cu mansarda si garaj.

 

Compartimentarea mansardei este orientata spre confortul si intimitatea locatarilor. Gasim aici 3 dormitoare, o baie, o spalatorie dar si alte spatii auziliare. Toate dormitoarele au acces la balcon iar unul dintre aceste dormitoare dispune chiar de dressing propriu. Suprafata totala a mansardei este de 79 mp si arata cam asa pe plan:

1. Scari 6.5
2. Hol 8
3. Spălătorie 7
4. Depozitare 4
5. Baie 6.5
6. Dressing 5
7. Dormitor 13
8. Dormitor 12
9. Dormitor 17

Dupa ce am vazut cat de frumoasa este la interior si exterior a venit momentul sa vedem daca va si permiteti sa aveti o astfel de casa. Stiu, nu veti fi cu totii de acord cu preturile. Dar ar trebui sa stiti ca pretul la rosu pentru aceasta casa, ma refer aici la materialele de constructii si la manopera, ajunge la 58 mii de euro. La cheie, daca veti plati manopera si materialele de constructii, cu finisaje si dotari de baza, veti plati 135 mii de euro. Hai ca sunt curios si de data asta despre ce credeti voi despre aceasta casa si costul acesteia.

3 comentarii

  1. Am repostat acest link ,pentru o mai buna atenție și vizualizare de mai multa lume ce dorește sa construiască case frumoase ca aici în aceasta postare mie îmi place ,va mulțumim ca postați case frumoase ,dacă nu va supărați eu o sa repostez cu acordul dvs pe grupul meu ,și pagina tot ce este frumos pentru toată lumea va mulțumesc și mi-as dori și eu pt familia mea o asemenea casa…

  2. Buna seara ,frumos si bine compartimentat proiectul , dar cine mi-o si construieste ?! asta este problema care ma preocupa .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *