Pretul unui mp de tencuiala manuala sau mecanizata

Manopera este un factor de decizie cheie in amenajari interioare si exterioare si de pretul unui mp tencuit se leaga bugetul alocat amenajarii. In functie de suma ceruta poti sa incepe sau nu tencuirea peretilor si a tavanelor.

Indiferent daca vorbim de tencuiala manuala, preparata din multibat, nisip si apa sau de tencuiala mecanizata, la sac, pretul cerut de echipa de meseriasi sau de firma contactata va atarna foarte mult in decizia de a accepta sau nu oferta.

Vrei sa platesti mai putin pe tencuirea tavanelor si a peretilor? Vezi urmatoarele 5 sfaturi care te vor lasa cu bani in buzunar:

  • Cere cel putin 5 oferte de la 5 echipe diferite
  • Orienteaza-te spre persoane care sunt din zona si pot arata lucrari anterioare
  • Nu da avans de la prima intalnire chiar daca vi se va promite chitanta
  • Cere o mostra de contract la care sa adaugati propriile cerinte
  • Lucrareazaati cu banii pe etape, in functie cu avansul lucrarii

Manopera tencuiala manuala. Cea mai raspandita si mai ieftina metoda. Ieftin si la manopera, ieftin si la materiale. Intre 0-3 cm, la pereti este 15-20 lei/mp iar la tavane costul ajunge pana la 25 lei mp.

Manopera tencuiala mecanizata. Daca nu ai o casa mare probabil nu vei putea opta pentru aceasta tehnica moderna de finisare a peretilor. Indiferent daca tencuirea se face pe zidarie de caramida, blocuri ceramice, BCA, boltari sau chiar chirpici, manopera pentru un mp tencuit intre 0 si 3 cm este de 18-25 de lei/mp.

Pretul unui mp de manopera pentru tencuieli manuale si mecanizate dar si alte manopere, sunt aduse pubicului studiind aceasta lista  de preturi la amenajari interioare. Valabil in urmatoarele judete: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita Nasaud, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *