Mobilavento.ro un spatiu online, unic si personal pentru casa ta

SC VENTO SRL iubeste schimbarea, transformarea, este centrul emotiilor care creeaza momente incitante de stil inalt, intotdeauna cu senzatii noi. Ies in evidenta prin produsele de mobila ieftina si prin calitatea lor superioara. Mobilavento.ro este farmecul spatiului online, unic, personal, un loc de bunastare si frumusete, cerand respect pentru natura, cu rafinament natural si care revigoreaza armonia simturilor cu lumea exterioara. Mobilavento.ro reprezinta calitatea unui producator de mobila brandul Kolorado din Bulgaria, VENTO fiind unicul distribuitor din Romania al acestui brand. Confortul casei tale poate fi creat prin alegerea modelelor exclusiviste de mobilier ale acestui producator de prestigiu.

Stiluri noi si exclusiviste

Un stil exclusivist, complet nou, provenit dintr-o tara frumoasa Bulgaria. Producatorul bulgar a dat viata prin creatii mari, unui sentiment de frumusete de neegalat, pe care maestrii bulgari l-au creat. Nu e de mirare ca orice cunoscator al tainelor lemnului, stie ce inseamna gustul artistic de exceptie, activitatea exceptionala, pasiunea pentru pace interioara, care patrunde in fiecare detaliu, cu un stil inovator, si care combina clasicul si modernul. Datorita acestui producator de mobila, magazinul mobilavento.ro a devenit pentru intreaga lume intruchiparea conceptului “mobila de brand”. Atentia la detalii, munca grea, cunoasterea profunda a traditiilor, cautarea de noi oportunitati, sensibilitate la tendintele moderne si preferinta neconditionata a stilului „mobila de brand“,este exprimata cu dragoste absoluta in produsele de mobilier high-end. Acest lucru este ceea ce motiveaza magazinul mobilavento.ro, sa adauge la mobilierul modern si clasic deja existent, noi piese de mobilier cu accente de design modern.

Culori si materiale de calitate

Asta este ceea ce da nastere la culori si materiale care anima neobisnuit si neasteptat, elementele cele mai traditionale ale canapelelor si fotoliilor in culori moderne, precum si a impunatorului dressing cu detalii in stil modern. Atmosfera casei, stilul unic si traditiile modern, dau viata mobilierului nobil, cu adevarat luxos si rafinat. Aceste proprietati disting mobilierul din magazinul online mobilavneto.ro, care evoca amintiri ale stilului clasic si care subliniaza arta moderna. Aceasta arta, conceputa intr-un mod special si nou, primeaza cultura si sofisticarea, folosind materiale de calitate exclusiva si finisaje de cea mai inalta clasa. Sentimentul de frumusete fara timp, este ceea ce ii determina pe maestri sa creeze forme concepute pentru a glorifica frumusetea fiecarui moment, sentimentul de armonie si dragostea adevarata pentru interior, in toate fatetele sale nesfarsite. Si, bineinteles, calitatea necontestata a lemnului pretios, selectat si prelucrata sub bagheta designerilor de top.

Brandul Kolorado Bulgaria

Kolorado este o fabrica de mobila din Bulgaria care produce mobilier intr-un stil clasic si modern. Mobilierul luxos si confortabil este creat folosind materiale traditionale si inovatoare in productia de mobilier. Productia din fabrica se distinge prin sofisticare si o calitate excelenta. Crearea oglinzilor necesita abilitati, o intelegere profunda a proceselor tehnologice si o productie rationalizata, deoarece reflectia de inalta calitate, se poate obtine numai prin aplicarea unui strat de argint extrem de subtire pe o suprafata de sticla perfect neteda. In plus, un element important al oglinzii decorative este cadrul sau, care trebuie sa fie simplu si elegant in ton cu mobila clasica si moderna. Crearea designului ramei oglinzii si taierea cu meticulozitate a cadrului, precum si adaugarea unui efect modern sau clasic, este un loc de munca pentru adevaratii maestri. Prin urmare, Kolorado are ateliere proprii, in care lucreaza numai profesionisti cu experienta cu cele mai inalte calificari.

 

Lasă un răspuns