Lista preturi amenajari interioare-exterioare 2023-204

INFO! Cauti o echipa de mesteri in zona Bucuresti, Prahova sau Buzau? 

Incepand de astazi 01.01.2023 si pe toata durata sezonului de constructii si amenajari din anul 2023 – 2024, va prezint lista de preturi valabile. Se va actualiza in timp asa ca daca mai vedeti o manopera care nu are tarif va rog sa mai reveniti.

Preturile sunt pentru zona binecunoscuta de dumneavoastra si se poate elibera factura pe banii platiti. Montaj gresie si faianta. Pretul porneste de la 60 lei mp si ajunge pana la 75 de lei pe metrul patrat placat. Masuratorile se fac la plin, adica nu se scad usi si ferestre dar nici nu se taxeaza separat glafurile si ghenele.

Diferentele de pret variaza datorita stratului suport pe care va fi placata gresie si faianta. Astfel ca pentru un montaj de faianta pe pereti din rigips pretul va fi minim iar pentru un metru patrat de faianta placat pe peretii dintr-o baie de apartament pretul va fi maxim deoarece inainte de placare trebuie indreptati peretii cu un strat de adeziv.

Placare cu rigips. Pretul pentru aceasta manopera porneste de la 60 lei pe mp si ajunge pana la 99 lei pe metrul patrat placat cu gips carton. Ca sa obtineti pretul minim de 60 lei pe mp trebuie sa aveti de facut pereti din rigips pe structura metalica simpla si sa placati un singur rand de placi de rigips. La tavane pretul creste putin iar la compartimentarea dubla pretul este cel maxim. Izolatia cu vata sau cu polistiren este inclusa in pret. Bonus ! In pret este inclus un start de glet pe imbinari.

Pret gletuire+ lavabil. Gletuirea peretilor si a tavanelor porneste de la 70 lei pe mp si ajunge pana la 93 lei. Cea mai ieftina manopera este la gletuirea rigipsului, adica 60 lei mp, iar cea mai scumpa de 73 lei este pentru gletuirea peretilor tencuiti unde se va folosi intre doua straturi de glet de nivelare si plasa din fibra de sticla. Pretul este valabil pentru masuratorile la plin si include gletuire, slefuire, amorsa si un strat de var lavabil alb.

Placare polistiren pe fatada. Pretul porneste de la 55 lei pe mp si ajunge pana la 75 lei pe mp, in functie de inaltimea imobilului. In manopera este inclusa placarea polistirenului, prinderea in dibluri si aplicarea unui strat de adeziv pentru polistiren.

Tencuiala manuala. Fie ca se tencuieste cu multibat, tenco sau amestecand var si ciment cu nisip, pretul pentru un metru patrat de tencuiala porneste de la 25 lei si ajunge pana la 39 lei. Pretul cel mai mic il puteti obtine daca aveti peretii ziditi recent, sunt drepti si incarcatura nu este mai mare de 1,5 cm. Daca doriti ca tencuiala sa fie driscuita se mai adauga 2 lei pe metrul patrat. Masuratorile se fac la plin. Daca se depaseste incarcatura de 2,5 cm se sare si din pretul maxim de 25 lei mp.

Turnare sapa autonivelanta. Sapa autonivelanta se toarna peste sapa clasica pentru a obtine o mai buna planeitate si pentru un consum de adeziv, in cazul placarii cu gresie, mai mic. Datorita faptului ca sapa autonivelanta este din ce in ce mai cautata si preturile au scazut ceea ce o face accesibila oricui. 15 lei pe mp este manopera pentru a turna sapa autonivelanata.

Turnare sapa clasica. Sapa clasica este un amestec de nisip cu ciment sau nisip cu pietris + ciment si se toarna atat la interior cat si la exterior. Pretul se calculeaza in functie de grosime si de locul turnarii. Daca este undeva la inaltime este evident ca pretul este mai mare.  Un pret mai mare se plateste si daca grosimea sapei este peste medie. De regula o sapa turnata intr-o camera, ce are grosimea de maxim 5 cm costa 22 lei. Pretul poate ajunge pana la 30 de lei daca se doreste sclivisirea sapei.

Pret lipire tapet. Tapetul se poate lipi pe multe straturi suport, cele mai intalnite fiind peretii tencuiti si gletuiti si peretii din rigips. Sunt modele de tapet mai pretentioase si modele de tapet mai usor de lipit. De regula tapetul ieftin se monteaza anevoios. Pretul pe un mp de lipit tapet porneste de la 15 lei si ajunge pana la 20 de lei. Cel mai ieftin iesiti daca aveti pereti din rigips si tapetul este de calitate.

Lista de preturi este in curs de actualizare si in curand vor aparea noi manopere.

Aceste preturi sunt orientative si nu au ca scop sa va atraga sa sunati pentru o oferta. Pentru lucrari mai mari se poate face o reducere. Verificati preturile precum si zona de valabilitate a acestora.

24 de comentarii

 1. Buna dimineata

  Mezei ma numesc si as vrea sa Intreb lista de preturi ce aveti este inklusiv materiale sau numa manopera, daca numa manopera e atuncea cam cat coasta materialul ma refer la tencuit gletuit si zugravit (la calitate buna), si daca puteti sa faceti rost de materiale?

 2. Buna ziua . Sunt din Constanta se poate o oferta pt. Izolatie exterioara cu polistiren de 10cm la etajul 4.

  1. Doar placat 15 lei mp
   Placat și plasa 35 lei mp
   Placat plasa și decorativa 55 lei mp

   Asta include doar manopera adică cu materialele tale Nr de tel 0735615855

 3. BUNA ZIUA, MA INTERESEAZA PRETUL PTR IZOLARE EXTERIOARA CU POLISTIREN PANA LA DECORATIVA PTR 131 MP , DOAR MANOPERA.MATERIALELE LE AM DEJA.MULTUMESC.

  1. 3200 lei doar placat cu polistiren plasa și adeziv

  2. 35 de lei pe metru patrat pana la decorativa (0752) 962 447

 4. Ma intereseaza :placare /pus plasa/coltare/decorativa mina de lucru multumesc

  1. Vă rog prețul metru pătrat pentru placare la gata.La 1000 metri pătrați ,cu schela mea. INCLUSIV DECORATIVA.

 5. Bună ziua..mă interesează cât costă un m2 la gata..am o casa de 300 m2 e la gri (se incepe de la tencuiala) am contactat o echipă și îmi iau 150 de euro pe m2 va rog să-mi spuneți dacă e ok?

 6. Buna seara. Va rog un pret la o placare cu vata bazaltica și straturile de adeziv aferente acestui termostate fără decorativă. Mulțumesc

 7. Buna ziua. Ma intereseaza MANOPERA pentru un perete exterior 50 mp (7 metri inaltime): curatat, reparat/tencuit, plasa Buzau.
  Multumesc

 8. Ma faci sa rad
  In 2015,cand am venit în Londra, acasă în România. Specific, zone de la tara, în jurul Iașului, luam case la rosu, și le Lăsăm la cheie.
  Mp tencuiala, sapa mortar,.. 15lei
  Mp gresie faianță.. 25lei
  Plasa peste tencuiala interior(care se folosește la poliester), apoi glet la mana mp75, apoi, glet subțire pt gauri, 13 lei
  Var separat, era 4lei mp
  Asta era acu șapte ani, un meseriaș lucra cu 2000,pe luna, și un salahor, cu 1200
  Dupa șapte ani, vii cu tampenii, mai ales ca în zone extreme, ajunge și la dublu.
  Mai ales ca meseriasi… Is going to another country’s..

 9. SALUTARE AȘ DORI SA STIU LA BANI ĂȘTIA CUMPĂRAȚI DUMNEAVOASTRĂ MATERIALU SAU DOAR MANA DE LUCRU CA LA CE PREȚURI AVEȚI SA MOARA MAMA NICI IN 100 DE ANI NU FACE OMU CASA CU VOI MAI BINE STAU CU CHIRIE SAU FAC O CASA LA ROSU SI VO DAU VOUA GRATIS RUȘINE SA VA FIE TRAIM IN ROMANIA AVEM SALARIU DE 2000 3000 DE LEI SI VOI CEREȚI CAT NU FACE

  1. Frate dacă îți faci casa ,o ai toată viata.Fao cu ieftinituri și meseriași ieftini si asa o sa te tina.de aia pleacă băieții dincolo,din cauza ăstora ca voi care vor casa dacă se poate pe gratis,și sa fie și poleita.huuuuuu

   1. Nu a zis nimeni pe gratis ,dar nu ai inteles mesajul,casa este in Romania ,oamenii au salarii nu tocmai ca la Londra ,munca ,pret calitate se raporteaza la salariile din Romania ……..dar romanul numai in bataie de joc face totul …..cat i-ai da asta ca nimeni nu il face raspunzator de munca prestata ,vrei sa lucrezi atunci fa-ti datoria ,nu vrei atunci dute in afara .

    1. Chiar dacă ești în românia, prețurile sunt ca în afară: când te duci la doctor, avocat, mecanic, dentist, etc, etc, au preturi ca in afară mai negociezi? Să nu mai vorbim de facturi!

     1. Bună mă numesc Vali,si dacă vă rog să-mi spuneți un preț doar pentru manoperă cu schela mea la fațadă casei de 150 mp.
      – finisat încă o mână de adeziv și tras decorativa.Aștept un răspuns din partea dumneavoastră. Mulțumesc !

 10. si eu fac parte din aceasi breasla, nu mi/am permis sa imi bat joc de materialele sau de calitate ,toti muncim si vrem sa beneficiem de fructul munci noastre dar din pacate sint persoane sau firme care in afara de proastele cunostinte in domeniu isi mai bat si joc ,,,in ce priveste pretul sint multe semne de intrebare , eu de exemplu practic preturi care sa nu imi bat joc de cei aproape 30 de ani de munaca dar nici sa lucrez la minim si cu cerinte maxime,,,,inchiei orice firma sau persoana vreti sa va execute lucrarea cereti sa va prezinte ultimele 3 lurari sau altceva care sa dovedeasca ca e bun si stie sa faca ceea ce spune

  1. Bună, m-ar interesa prețul pentru manoperă la fațada casei 150mp,doar finisat încă o mână de adeziv și trasă decorativa.Mulțumesc.

 11. 360 m2 cu schela mea Placat polistiren 10 cm Negru + termoizolatie si decorativa mozaic ,soclu polistiren extrudat 5 cm( 50 cm inaltime xlungime 100 cm) cu membrana in spatele polistirenului si placat cu placi de soclu 50cm inaltime x 120 cm lungime un pret va rog pentru Buzau !?!? 0768309231

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *