Lemn sau gresie pe scarile interioare?

Dilema asta o are oricine isi doreste sa faca amenajari interioare de calitate.

Asadar, te invit sa ramai pana la final alaturi de mine pentru a vedea cateva idei superbe de scari interioare placate cu lemn si gresie. In plus, vei descoperi care este alegerea potrivita pentru tine – sa utilizezi gresia sau lemnul pe scarile interioare?

Scari interioare placate cu gresie. De indata ce ai ales gresia pentru a fi aplicata pe scarile interioare, urmatorul pas este demararea intregului proces. In primul rand, trebuie sa te asiguri ca suprafata de placat este perfecta, extrem de curata si nu are nici un fel de praf sau resturi care ar putea sa obstructioneze buna desfasurare a utilizarii placilor de gresie.

In continuare, acestea se pot amenaja in diferite stiluri geometrice, pretabile imaginii pe care o ai in minte. Mai devreme sau mai tarziu, tu vei fi cel care va utiliza scara de interior, motiv pentru care trebuie sa o gestionezi in modul care ti se potriveste cel mai bine. Dar ce rost are sa te complici, mai bine apelezi la o firma de constructii care are niste preturi la amenajari decente, pentru a placa gresie pe scari.

Marele avantaj al gresiei este ca are o rezistenta mult mai mare la socuri si traficul de interior, mai ales atunci cand este folosita cea lucioasa (respectiv cea glazurata). Pe de alta parte, am putea discuta si despre cea din portelan care, odata utilizata, ar putea creste nivelul luxului din incaperea ta.

Lemn pe scarile interioare. Indubitabil, scarile tale trebuie sa fie rezistente si sa confere un aspect de durata locuintei tale. Din acest motiv, lemnul folosit trebuie sa fie unul masiv, astfel incat rezultatul sa fie cel asteptat si sa nu te trezesti in putin timp cu probleme de ordin material.

Pe scurt, lemnul masiv utilizat pe scarile interioare va creste rezistenta in timp, conferind totodata un sentiment placut si relaxant de fiecare data cand le vei urca sau cobori.

Acestea fiind spuse, alegerea iti apartine in totalitate. Deci, ce va fi – lemnul sau gresia pe scarile tale interioare?.

Lasă un răspuns