In cat timp se tencuieste o casa !

Probabil va intrebati acest lucru inainte de a tocmi o echipa pentru a va tencui locuinta. Raspunsul banuit de dvs este legat de suprafata in mp a locuintei dar si numarul de muncitori care tencuiesc. Nu vreau sa ma refer azi la mesterii care fac 10 mp pe zi de tencuiala, este strict treaba lor daca vor sa ii prinda Pastele sau Craciunul la dvs. Doar o sa ma dau eu exemplu, adica in cat timp v-as tencui eu casa.

La tencuiala lucrez de regula cu trei persoane. Unul face mortarul la betoniera si il livreaza  celor doi si mie. O casa de cca 300 de mp ar fi gata in 5 zile. In prima zi s-ar aplica spritul si s-ar face fesele iar in celelalte 4 peretii ar fi incarcati. Rapid, simplu si fara batai de cap.

tencuiala tencuire pereti

De mentionat la tencuirea peretilor ar fi faptul ca trebuie ca echipa sa fie unita, sa aiba scule bune si sa alerge intreaga zi deoarece pana la urma doar de noi depinde daca ramanem cu 50 de ron pe zi sau cu 150. Evident ca nu se dicuta calitatea  sau respectarea etapelor necesare tencuirii.Trebuie facuta lucrarea bine pentru ca nimic nu e mai important decat un client multumit care va recomanda si altora muncitorii cu care a lucrat.

Lasă un răspuns