Importanta termoizolarii corecte cu polistiren

Fie ca este vara, cu temperaturi extrem de mari, care incing de-a binelea zidurile casei, sau fie ca este iarna si gerul se incapataneaza sa intre inauntru, ne da de gandit urmatoarea chestie : daca am facut termoizolatia cu polistiren corect. Daca se intampla ce am expus mai sus, adica iarna intra frigul si vara este prea cald inauntru, probabil ca raspunsul va fi negativ. Adica chiar aveti o placare cu polistiren facuta de mantuiala.

Si cum noua ne place sa informam corect oamenii va vom spune cum ar trebui sa se faca o termoizolatie corecta. Iata etapele :

Se tencuiesc peretii. Multi nu fac acest lucru din ratiuni economice. Dar macar un strat de sprit care sa etanseze rosturile zidariei trebuie sa dati. Altfel este ca si cum nu ati purta lenjerie pe dvs si v-ati imbraca direct cu pantalonii. ( ­čÖé Stim ca unii chiar nu poarta dar am considerat ca este un exemplu la indemana oricui )

Se cumpara polistiren de minim 8 cm. Desi cel de 10 este alegerea perfecta nu este rau nici un polistiren de 8 cm. Daca va gandeati sa placati polistiren de 5 cm mai bine stati linistiti sau renuntati la cateva pachete de tigari si puneti un polistiren de care trebuie.

polistiren 10 placare

Se placheaza cat mai drept cu adeziv de calitate si se dau dibluri in toate colturile unei placi. Retineti ca nu mamaligile tin placa de polistiren ci diblurile (ciupercile ).

Se aplica masa de spaclu si se prinde plasa din fibra de sticla intre doua straturi de adeziv. Dupa aceea se finiseaza fatada cu tinci sau tencuiala decorativa.

Las─â un r─âspuns