Una dintre cele mai frumoase case cu mansarda. Avem proiectul detaliat

Stiu ca esti in cautarea celei mai frumoase case cu mansarda si din acest motiv am selectat acest proiect deosebit. De ce este asa deosebit? Ramai pe acest blog si vei afla. Iti spun doar ca are 4 dormitoare, 2 bai, un living room de milioane si un garaj. Plus alte spatii aditionale.

Aspectul exterior este un factor important atunci cand te decizi sa folosesti un anumit proiect. Dar si compartimentarea, precum si aspectul interior ar trebui sa fie prioritatea ta. In cazul acestei case cu mansarde aspectul exterior este de nota zece. Interiorul este unul modern, aerisit si bine compartimentat. Iti vei da seama ca am dreptate in imaginile de mai jos.

De la balcon ai o priveliste frumoasa. Pe mica terasa te poti relaxa in voie.

Ce este cu adevarat inedit la aceasta casa cu mansarda este faptul ca ne ofera un garaj pentru un automobil si o mica terasa in spatele casei. Ce poti sa iti doresti mai mult?

Pe blog am mai multe proiecte de case, ramane sa le descoperi si singur, dupa ce vei vedea ce are de oferit casa cu mansarda din imaginea de mai sus. Te avertizez ca este posibil sa nu iti mai doresti sa vezi si alt proiect.

Cateva date despre proiect:

  • Suprafata totala- 215.0m2
  • Suprafata locativa –127.0m2
  • Suprafata interioara – 118.0m2
  • Volumul –710m3
  • Inaltimea casei –8.15m

Ar mai fi multe de spus despre aceasta casa cu mansarda si garaj dar nu vreau sa te influentez. Trebuie sa te gandesti si la costuri atunci cand te hotaresti sa ai propria ta casa pe pamant, iar o casa cu mansarda este cu 30 % mai ieftina decat o casa cu etaj. Daca iti place arata-l la o firma de proiectare pentru a il personaliza pe terenul tau.

 

Un comentariu

  1. Buna ziua. Se poate obtine un proiect pentru aceasta casa?
    Multumesc

Lasă un răspuns