De ce sa cumperi un pat tapitat?

Somnul este cel mai bun prieten din viata noastra, mai ales cand ai un pat confortabil in dormitor. Deseori, realizam ca avem parte de el in cantitate mult prea mica, insa cu siguranta calitatea si nu cantitatea somnului este cea care face diferenta. Patul tapitat ne ofera, pe langa un design deosebit, si un confort sporit atunci cand il folosim.

Este ideal sa ne concentram mai mult pe cat de bine dormim si nu neaparat pe cat de mult o facem. In ultimii ani au aparut din ce in ce mai multe modele si tipuri de paturi si saltele, care mai de care mai atractive. In cazul in care esti interesat sa afli de ce sa alegi un pat tapitat, ramai cu ochii pe urmatoarele fragmente!

Usor de redecorat. In marea majoritate a cazurilor, paturile clasice au cadrane din lemn sau din alte materiale care fac ca si redecorarea sa fie destul de dificila. La un asemenea pat, trebuie sa te asiguri ca si mobila se preteaza, insa acesta nu este si cazul paturilor tapitate. Fiind extrem de usor de integrat in orice model de dormitor, il vei putea integra fara prea mari batai de cap, astfel incat rezultatul sa fie unul spectaculos si relaxant!

Imbunatateste confortul. In comparatie cu modelele paturilor care detin cadru metalic sau confectionat din lemn, paturile tapitate asigura mentinerea unui confort sporit. Astfel, in cazul miscarilor involuntare, se reduce posibilitatea lovirii sau interferarii cu o suprafata extrem de rigida. Mai mult decat atat, colturile sunt foarte bine confectionate, rezultatul fiind unul extrem de benefic si placut. Pe scurt, nu te vei mai lovi de coltul patului niciodata.

Modernizeaza dormitorul. O camera in care exista un pat tapitat este de la bun inceput un element care imbunatateste prin lux. Astfel, daca vrei sa aduci o plus valoare dormitorului tau fara sa achizitionezi nici un fel de lucru care sa te faca sa intri in cheltuieli inutile, cum ar fi compararea unei noi saltele, te poti limita doar la un pat tapitat.

Cel mai mare avantaj al unui pat tapitat este ca, indiferent de stilul de amenajari interioare pe care il vizezi (fie el clasic, modern sau contemporan), nu va trebui sa te orientezi spre acelasi stil in ceea ce priveste patul. Cel tapitat este perfect pentru orice situatie sau incapere, urmand ca si dormitorul tau sa se bucure de mai mult confort si mai multa lumina.

Daca nu esti inca convins inca sa iti cumperi un pat tapitat, o poti face printr-o simpla vizita la orice magazin de decor, care te asteapta pentru a testa pe propria piele confortul si aspectul placut pe care acesta il imprima casei tale.

Lasă un răspuns