Culoarea ideala a dormitorului in anul 2019

In anul 2019 dormitoarele au capatat o noua moda. Daca in anii trecuti se decorau dormitoarele cu vopsea lavabila, o singura culoare, acum, dormitoarele dintr-o singura culoare nu prea mai sunt la moda. Acum, culorile dormitorului sunt minim doua. Adica tavanul va fi colorat ca peretii cu culoarea majoritara iar un perete o culoare apropiata de nuanta peretilor majoritari:

-Trei laturi ale camerei cu o culoare

-O latura a camerei cu o culoare originara din culoarea celor trei laturi  dar mai inchisa.

dormitor maroPentru cei care cauta sa aiba modele de dormitoare  mai soft va propun sa folositi si tapet in amenajarea dormitorului. Pentru a obtine modele dormitoare cu adevarat unice si frumoase este musai sa alegeti un model de tapet agreabil. Despre tapet, montaj si sfaturi practice o sa scriu in postul urmator dar nu uitati sa vizitati si galeria foto a acestui site in care o sa descoperiti o multime de modele dormitoare amenajate pentru toate gusturile.

Revenind la culoarea cea mai potrivita in 2019, va pot spune ca nu exista una anume. Atata timp cat nu este culoarea alb sau orice alta culoare improprie pentru un dormitor, orice culoare frumoasa se potriveste dormitorului.

Cam atat despre ce culori se poarta in amenajarea dormitorului in 2019.

Lasă un răspuns