Confidentialitate & Cookies

Politica de confidentialitate si protectia datelor

Politica de confidentialitate si protectia datelor cu caracter personal
DinConstructii.com respecta toate obligatiile legale care ii revin in legatura cu prelucrarea de date personale.
Pe scurt, iata ce trebuie sa stii despre navigarea pe https://dinconstructii.com!
  • Ne gasesti la adresa web https://dinconstructii.com
  • Gazduim site-ul pe Spatiul.ro, cu sediul in Romania
  • Folosim un certificat SSL pentru a-ti oferi o conexiune securizata
  • Nu vindem produse si servicii, doar prezentam idei de amenajare si tutoriale
  • Folosim cookies pentru a iti face navigarea mai usoara( ale furnizorilor de publicitate, ale partenerilor de analizare a traficului.
  • Nu permitem postarea de comentarii pe site
  • Colectam adresa ta de email daca ne trimiti mesaj prin intermediul formularului de pe site sau la adresa contact@dinconstructii.com
  • Analizam traficul de pe site prin intermediul partenerilor( Google Analytics, Jetpack)
  • Putem sterge, la cerere, toate datele tale personale colectate pana acum
  • Nu divulgam nimanui adresa de email, numele, telefonul, precum si alte informatii personale ale tale, trimise de catre tine, voluntar, catre noi.
  • Nu permitem abonarea la postarile noi de pe site, cei care s-au abonat anterior datei de 25/05/2018 au fost stersi din bazele de date. In cazul in care vom implementa din nou abonarea la noutati vom actualiza aceasta pagina.
  • Ne adresam persoanelor majore( care au implinit 18 ani) iar continuarea navigarii pe site presupune ca certificati aceasta varsta.
  • Continutul site-ului(text) apartine in totalitate autorilor si nu poate fi copiat, reprodus si republicat.
  • Ne poti contacta la adresa de email contact@dinconstructii.com
  • Continuarea navigarii pe site presupune citirea cu atentie si acceptarea termenilor si a conditiilor mentionate aici.
Respectam toate drepturile care sunt prevazute in favoarea persoanelor vizate de prelucrarile de date personale de catre Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare si anume: dreptul de acces la date, dreptul de informare, dreptul de interventie si dreptul de opozitie.
Ne obligam sa dam curs oricarei solicitari a persoanelor vizate in vederea rectificarii sau stergerii datelor cu caracter personal sau restrictionarii prelucrarii sau a dreptului de a se opune prelucrarii , precum si a dreptului la portabilitatea datelor.
Va asiguram ca nu vom oferi, vinde sau face publice datele personale (nume, adresa, varsta, gen, adrese de email etc.) catre terti, decat in cazul in care acest lucru este solicitat de catre persoane indreptatite, in baza legilor in vigoare.
Cum sunt stocate si se folosesc datele cu caracter personal 
-datele cu caracter personal folosite în comunicarea cu noi, (cum ar fi nume, prenume, telefon, email) nu vor fi transmise catre terti.
– în conformitate cu prevederile Legii 677/2001, menționăm că poți beneficia de următoarele drepturi aferente prelucrării datelor cu caracter personal: (i) dreptul la informare, (ii) dreptul de acces la date, (iii) dreptul de intervenție asupra datelor, (iv) dreptul de opoziție, (v) dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și (vi) dreptul de a te adresa justiției.
–  daca doresti ca informatiile tale sa dispara de pe dinconstructii.com poti solicita acest lucru oricand, noi urmand sa stergem total informatiile din site, inclusiv din baza de date
–  bazele de date ale site-ului sunt gazduite de Spatiul.ro
–  site-ul dinconstructii.com are configurat si instalat un certificat SSL, care asigura o comunicare criptata intre browser si server
DinConstructii.com ruleaza reclame  Google Adsense
– Nu oferim niciodata date cu caracter personal partenerilor de publicitate. Reclamele distribuite pot fi insa targetate comportamental si in functie de alte criterii datorita modului in care AdSense (Google) functioneaza.
– Datele de trafic ale dinconstructii.com sunt analizate prin Google Analytics, prin anonimizarea datelor despre utilizatori
– Ne adresam persoanelor de peste 18 ani. Ca reguli generale de buna practica si prevenire a potentialelor atingeri ale drepturilor minorilor, recomandam atentia parintilor cu privire la intreaga activitate a copiilor pe internet, cel putin pana la varsta de 18 ani. Solicitam insa parintilor sau reprezentantilor legali sa continue observarea activitatii minorilor in mediul online, iar daca observa nereguli, sa ne contacteze pentru a gasi acele masuri care sa garanteze securitatea online si buna dezvoltare psihologica a copiilor.
Care sunt drepturile tale
– Dreptul la informare – poti solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor tale personale;
– Dreptul la rectificare – poti rectifica datele personale inexacte sau le poti completa;
– Dreptul la stergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”) – poti obtine stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege;
– Dreptul la restrictionarea prelucrarii – poti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contesti exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege;
– Dreptul de opozitie – poti sa te opui, in special, prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul nostru legitim;
– Dreptul la portabilitatea datelor – poti primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ai furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau poti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator;
– Dreptul de retragere a consimtamantului – in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul tau, ti-l poti retrage oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila;
– Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate: poti cere si obtine interventia umana cu privire la respectiva prelucrare, iti poti exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta si poti contesta decizia
In cazul în care dorești să îți exerciți aceste drepturi poți trimite o cerere la adresa de email: contact@dinconstructii.com.  Administratorul se angajeaza sa raspunda in mod prompt oricarei cereri legate de drepturile persoanei legate de protectia datelor sale personale. Orice cerere va fi tratata cu prioritate.
 
Securitatea datelor cu caracter personal 
– certificam faptul ca indeplineste cerintele de securitate a datelor cu caracter personal;
– utilizam metode si tehnologii de securitate pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale in vigoare;
– Accesul la computerele ce conţin baze de date cu caracter personal este restricţionat cu cont/user si parola, iar accesarea acestora se poate face doar din sediul sau punctul de lucru al firmei si doar de anumite persoane din cadrul firmei
– Serverele pe care sunt stocate bazele de date cu caracter personal sunt actualizate din punct de vedere al aplicatiilor software (sistem de operare si aplicatii)
– Serverele utilizate sunt securizate prin aplicatii de firewall si sunt monitorizate in mod continuu de personal calificat (administrator de sistem)
– Exista un log al acceselor pe aceste servere pentru a determina in mod clar cine si cand a accesat aceste servere
– Aplicatiile de gestionare a bazelor de date sunt instalate pe servere speciale care nu pot fi accesibile prin intermediul Internetului.
– Atat pe statiile de lucru, cat si pe servere sunt instalate programe antivirus si antispyware actualizate cel putin o data pe zi.
– Serverele pe care se stocheaza bazele de date cu caracter personal sunt gazduite in conditii de securitate intr-un datacenter ce permite doar accesul personalului certificat si autorizat.
– Datele cu caracter personal nu vor fi instrainate sub nicio forma terţelor persoane neautorizate, iar accesul la bazele de date este permis doar persoanelor autorizate in acest sens;
La solicitarea scrisă a utilizatorului, trimisă pe adresa contact@dinconstructii.com administratorul site-ului se obligă să corecteze, să actualizeze, să şteargă sau să transforme în date anonime şi să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, în conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001.

Despre cokies

Cookies sunt niste programele indispensabile pe internet si care ne fac navigarea mai usoara. Zilnic ele ne ajuta in navigarea pe internet si ne ghideaza sa gasim ceea ce cautam. De exemplu un cookie ne poate livra reclame in functie de ce am cautat anterior pe internet.

Datorita reclamelor de pe site in browserul dvs sunt plasate aceste cookies.

Principalele cookies ce va pot fi plasate in browser sunt de la reclamele Google AdSense de pe dinconstructii.com.

Furnizorii de reclame, inclusiv Google, utilizează module cookie pentru a difuza reclame pe acest site,bazate pe interesul dvs. pe baza vizitelor anterioare pe acest site sau pe altul.

Utilizatorii pot renunța la modulul cookie pentru publicitatea bazată pe categorii de interese prin accesarea www.aboutads.info. Daca nu sunteti de acord cu aceste cookies puteti parasi acest site in orice moment.

Lasă un răspuns