Ce mobilier mai este la moda in sufragerie

Amenajarea casei consta, intr-un final, si in mobilarea acesteia si este bine sa se puna accent mai mare pe amenajarea si mobilarea sufrageriei deoarece aceasta este principala camera unde primesti oaspetii. Chiar si tu stai destul de multa vreme aici si este bine sa stai intr-un ambient care sa iti fie pe plac. Pentru a avea momente frumoase si o atmosfera placuta este recomandat sa mobilezi livingul tau conform ultimelor tendinte din materie de mobilier pentru living room. Si eu, in urmatoarele paragrafe, o sa iti dau cateva idei proaspete de mobilare a sufrageriei.

Indiferent daca locuiesti la casa si sufrageria ta este destul de mare sau ai un living mic in apartamentul in care locuiesti cu familia ta, exista solutii de a improspata designul camerei si de a-i reda o stralucire care sa il scoata din starea de living uzat. Cea mai rapida, ieftina si de efect metoda este o mobila modulara moderna pe care sa o cumperi de la un magazin de incredere. De exemplu, acest mobilierul pentru living Milan este foarte potrivit pentru a da o noua viata sufrageriei tale.

Mobila pentru living Milan are un aspect modern si este compusa din mai multe module. Poti alege direct din configuratiile realizate deja sau iti poti crea propria configuratie de living combinand din cele 8 corpuri de mobila putand astfel sa ai o potrivire perfecta in functie de dimensiunea peretelui.

Dupa ce ai gasit un set de mobilier care sa ti se integreze bine in peisaj, este momentul sa alegi si un covor cu care vei infrumuseta pardoseala si vei da si o pata de culoare si contrast. Pa piata vei gasi mii de modele de covoare pentru living, cu tot felul de imprimeuri si texturi, care de care mai atractive din punt de vedere vizual. Tu orienteaza-te spre covoare cu par scurt si cu o cromatica mai diversa astfel incat sa se potriveasca cat mai bine cu restul decoratiunilor din living. Alege covoare cu forme geometrice si/sau aleatorii. Nu mai se poarta covoarele cu flori si nici acelea foarte pufoase. Acum este vremea covoarelor usor de intretinut, fie ca o faci tu sau robotul aspirator.

Daca iti mai ramane un colt liber in sufrageria ta poti sa optezi pentru amplasarea unui dulap slim in care sa depozitezi lucrurile care nu vrei sa fie vazute. Este musai sa mergi pe aceeasi cromatica la fel ca si la mobilierul pentru living pe care ti l-am aratat mai sus. Dupa ce ai gasit mobilierul perfect nu mai ramane decat sa iti inviti prietenii la o cafea si sa ii primesti, desigur, in noua ta sufragerie.

Lasă un răspuns