Ce masca de calorifer ti se potriveste. 3 modele de top

Cand vrei sa scapi de aspectul inestetic al radiatoarelor din locuinta, indiferent daca este vorba de un calorifer din aluminiu, fonta sau otel, cel mai elegant si rapid mod de a face asta este sa il maschezi. Mascarea caloriferelor este noul trend din amenajari interioare iar astazi, pentru a iti face mai usoara alegerea, iti voi prezenta, 3 modele de masti pentru calorifere, cel mai cumparate modele de pe site-ul VilaHomeDesign.ro. Daca il vei accesa vei gasi acolo o intreaga colectie cu tot felul de modele dar si alte produse din lemn sau MDF, inclusiv riflaje, panouri decorative, mobilier dar si alte decoratiuni interesante.

Si, daca te intrebai daca nu cumva aceste masti opresc caldura oferita de radiatorul tau, tin sa iti spun ca aceasta afirmatie este doar un mit. Nu exista asa ceva, doar cei care nu au astfel de mascari spun asa ceva. In realitate aceste masti chiar ofera un grad de protectie pentru a nu intra in contact cu caloriferele fierbinti. Dar sa vedem si topul :

Locul 1 in topul nostru este castigat detasat de masca de calorifer Copenhaga. Aceasta este realizata din MDF de 18 mm si este finisata cu atentie, putand fi vopsita in orice nuanta. Cu siguranta vei atrage atentia prin rafinamentul si bun gustul mastii de calorifer Copenhaga!

Locul 2 este ocupat de masca de calorifer New York. Aceasta poate fi comandata in zeci de nuante, alb fiind cea de baza.

Si locul 3 in topul de astazi este ocupat de masca de calorifer Atena. Si aceasta este o mascare versatila, potrivita amenajarilor moderne.

Sper ca ti-au placut modelele de masti pentru calorifer prezentate mai sus. Fiecare este unica in felul sau si confera un plus de personalitate casei tale. Amenajarile interioare sunt mai interesante cand poti ascunde vechile radiatoare demodate, fara sa le afectezi in niciunfel functionalitatea.

Lasă un răspuns