Cat costa un metru patrat de tabla lindab originala

Esti interesat sa stii pretul unui mp de tabla lindab pentru acoperisul casei tale. Te gandesti sa cumperi tabla lindab originala? Sau vrei ceva mai ieftin, o tabla tip tigla de la zecile de producatori si distribuitor de pe piata romaneasca?

In momentul in care te intrebi cat costa un mp de tabla lindab ar trebui sa stii ce culori de tabla lindab iti plac si ai dori sa cumperi pentru acoperisul casei tale. Tabla lindab originala este cea mai durabila si cea mai aspectuoasa forma de imbracare a acoperisului. Ea nu e scumpa daca stai sa analizezi calitatile tablei lindab in comparatie cu calitatile celorlalte materiale de constructii pentru acoperisuri. Daca analizam mai in amanunt cam cat costa mp de tabla lindab am putea-o incadra chiar la materiale de constructii ieftine.

Insa nu trebuie omis nici pretul accesoriilor pentru acoperis.  Cu cat e acoperisul casei mai complicat, cu atat o sa te coste mai multi bani chiar daca nu ai o suprafata prea mare de invelit. Retine si faptul ca si culorile cele mai cautate sunt mai scumpe. O diferenta de pret este si intre tabla mata si cea lucioasa. Asadar nu exista un pret fix si cel mai bine ceri o oferta persoanlizata unui agent de vanzari tabla lindab.

Am montat odata la un client tabla lindab argintie, de ziceai ca e data cu bronz, si vazand cat de urat arata l-am intrebat de ce nu a luat ca a vecinului care era maro. El mi-a aratat factura si am vazut uimit un pret soc : tabla lindab argintie 24 ron mp. Atat costa. Mai era varianta pe albastru, care si aceasta era mai ieftina. Dar era vorba de un sortiment de tigla metalica de duzina, nu era stantata sigla lindab. De acolo si pretul mic.

Alt aspect care trebuie retinut atunci cand cumperi tabla linda(b) este legat de grosimea acesteia. Cu cat e mai groasa cu atat va fi mai scumpa. Este exact ca in cazul profilelor UD si CD pentru rigips. Vrei ceva gros si zincat, platesti mai mult.

Un sfat util pentru a obtine un pret la tabla lindab mai mic, este sa cumperi tabla pentru acoperis in sezonul de iarna. Astfel poti sa obtii reduceri importante, dat fiind faptul ca sezonul constructiilor este in repaus. Dar de vrei sa stii exact cat costa tigla metalica lindab cere oferte de la mai multi comercianti si compara-le. O sa ai o surpriza cand o sa vezi ce diferente de pret exista.

Un comentariu

  1. Cât este metrul pătrat de tabla de acoperiș Lindab

Lasă un răspuns