Casa mica si frumoasa. Vezi proiectul pe site

In cazul in care cautai un proiect de casa cu mansarda te invit sa ramai cateva momente aici.

Am o casa cu mansarda superba de prezentat si s-ar putea sa te indragostesti de aceasta si sa te apuci sa o construiesti. Am pentru tine planul parterului si al mansardei insa poti sa intervii asupra proiectului pentru a o compartimenta asa cum doresti, doar anunta arhitectul.

Avand 4 dormitoare, dintre care 3 cu acces la doua bacoane, doua bai, o bucatarie cu camara si un living room mare, acest proiect de casa cu mansarda este potrivit pentru familiile mai numeroase sau pentru cei care au parte de multi musafiri.

Desi este o casa mica aceasta locuinta cu parter si mansarda este foarte compacta. Cel mai bine s-ar preta construita in curtile mai spatioase, pentru a putea fi admirata si accesorizata cu tot felul de plante si copaci.

Plan parter. Planul parterului este bine desenat si ne dezvaluie o compartimentare ergonomica. Intrarea in locuinta sa face printr-un living room de 23 mp care ne duce direct in bucataria open space de 10 mp. Bucataria dispune si de un spatiu de depozitare aditional, sub scarile de acces la mansarda, de 2 metri patrati. Tot la parter gasim si un dormitor de 12 mp langa care se afla o baie de 4 mp.

Plan mansarda.

La mansarda gasim doua dormitoare spatioase de cate 17 mp fiecare si un dormitor mai mic, de 10 mp. Toate acestea sunt deservite de o baie mare, de aproape 9 mp. Baia este utilata complet, are cada, dus, lavoar pentru doua persoane, vas wc si bideu. Cele doua dormitoare mari au acces comun la un bacon imens iar dormitorul mic beneficiaza de propriul balcon.

Sper ca ti-a placut casa asta cu mansarda. Pe mine m-a cucerit si as cam vrea sa o construiesc. Mai trebuie doar sa gasesc o firma de proiectare care sa imi faca acest proiect la un pret avantajos si apoi ma pot apuca de construit.

Sursa: proiecte case 

5 comentarii

  1. mi puteti da mai multe detalii despre acest proiect

  2. mai multe poze de la casa daca se poate

  3. Care este prețul la cheie pentru acest proiect?

Lasă un răspuns