Casa mica cu doua dormitoare si sufragerie. Ideala pentru familii cu buget mic

In acest sezon de constructii case se cauta proiectele mici si eficiente, cu suprafete utile sub 100 mp. Vremea caselor impunatoare a cam trecut si acum se pune accentul pe economia de materiale si pe eficienta energetica a casei. Desi am mai postat pe aici case mici si cochete, de exemplu acest proiect a fost foarte apreciat, am revenit cu inca un model de casa parter foarte simpla dar cu aspectul modern si compartimentarea ergonomica. Sper sa iti placa si tie si sa ramai pentru a afla mai multe informatii inclusiv un pret de constructie la cheie estimat pentru anul in curs.

Aceasta casa are suprafata utila de 54 mp, cea construita la sol fiind de 70 mp. Zidaria este din bca de 24 cm grosime, zidita pe structura din beton armat. Termoizolatia este din polistiren grafitat de 15 cm. Acoperisul este in doua ape din tigla metalica.

Plan parter. Compartimentarea parterului este simpla dar ofera un confort sporit unei familii cu unul sau doi copii. Se remarca camera de zi cu bucatarie open space de 20 mp cu iesire catre o terasa exterioara superba.  Baia are 4,3 mp si este cu cada. Dormitorul matrimonial are 12,5 mp iar cel al copiilor are 9,2 mp.

Amplasare pe teren. Ai nevoie de un teren de minim 15 metri liniari pentru a construi aceasta casa.

Vedere in sectiune.

Cat costa sa construiesti aceasta casa. O sa fii surprins dar nu costa enorm sa ai aceasta casa. Daca te si implici fizic in construire vei face si mai multe economii. Asadar, costul cu constructia casei la cheie, manopera si materialele de constructii necesare, se situeaza in jurul sumei de 69-84 mii euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *