Casa cu mansarda si garaj de 99 mp. Proiect detaliat cu planuri si poze

Ti-ai dorit vreodata o casa mica si cocheta, construita pe o bucata de teren plin de pomi si flori, inconjurata cu iarba verde din toate partile? Am venit cu cel mai nou proiect de casa cu mansarda si garaj, am planurile si multe imagini din exterior si interior.

Crezi ca te costa o caruta de bani sa ai o astfel de casa? Ramai pe blog pentru a vedea detalii despre acest proiect superb si vei afla toate informatiile de care ai nevoie, inclusiv un pret aproximativ al construirii acestei case, inclusiv manopera.

Pentru inceput iata cum arata casuta. Asa-i ca este foarte frumoasa? Are un stil care te cucereste de la prima vedere.

Nu e obligatoriu sa construiesti si piscina imediat. Importanta este constructia casei. In regie proprie o sa faci mare economie cu manopera. Pretul construirii unei astfel de case, la cheie, doar manopera, variaza intre 7000 si 12000 de euro. Depinde foarte mult si de zona in care locuiesti. Daca vei construi in regie proprie, ajutat de cativa prieteni si cu informatii gratuite de pe internet( acest canal de YouTube are foarte multe tutoriale) vei ramane in buzunar cu aproape toti banii pe manopera. Dar va trebui sa muncesti šŸ™‚ !

Iata planul parterului si cel al mansardei:

Plan parter. La parter gasim o sufragerie mare cu o bucatarie open space. Mai gasim si o camera ce poate fi folosita ca birou sau ca un dormitor mai mic. O baie mica si camera centralei, de asemenea, gasim la parter. Garajul si o camara intregesc planul parterului ce insumeaza suprafata de 55 mp.

 

 

Plan mansarda. Cum era de asteptat, la mansarda, gasim 3 dormitoare si o baie. Totul in 44 mp.

Iata si cum se vede din diverse pozitii:

Aceasta a fost casa. Sper ca ti-a placut. Estimez ca materialele necesare pentru a o construi la cheie, o varianta nici scumpa dar nici cea mai ieftina, te vor costa 22 – 27 mii de euro. Adauga si manopera si vei afla cat te costa sa construiesti aceasta casa cu garaj si mansarda. Zi frumoasa sa ai!

 

3 comentarii

 1. Buna ziua,

  Ce materiale sunt folosite pentru aceasta constructie? O puteti construi dumneavoastra? Daca da, va rog sa-mi comunicati datele dumneavoastra de contact.
  Multumesc,
  Florian Moldoveanu

 2. daca o construiti dvs. , putem discuta despre materiale? Am dori o adresa de e-mail unde sa discutam despre proiect, constructie, etc.
  Va multumesc
  Nicoleta Vlad

Lasă un răspuns