Casa cu mansarda mica si cocheta pretabila pe terenuri mici.

Cauti un proiect de casa mica, frumusica si economica? Ma refer la o casa ieftin de construit. Acest model este una dintre aceste case usor de implementat, fara costuri exagerate. Iti propun sa ramai doua minute aici si sa imi spui la final, printr-un comentariu, daca ti-a placut sau nu aceasta casa P + M.

Dupa ce te-ai delectat cu proiectul acestei case doar cu parter si ti-a placut, am revenit cu inca un model de casa superba, un proiect de casa parter+mansarda, o casa numai buna de construit pe terenuri mici si inguste. Are o forma simpla si compacta, acoperisul in doua ape si un mic acoperamant la intrare. In spate gasim chiar si o mica terasa acoperita iar stilul fatadei cu lemnnul impletaindu-se cu caramida aparenta fac din aceasta casa una foarte interesanta.

Proiectul se adreseaza unei familii formata din 3-5 persoane, fiind compus din 3 dormitoare mici ci confortabile situate la mansarda, la parter fiind amplasat un living room spatios, o bucatarie, o baie si un birou. Suprafata utila a casei, P + M, este de 93,78 metri patrati.

 

Plan parter.

Plan mansarda.

Privire in sectiune si amplasare pe teren.

Daca ti-a placut aceasta casa cu mansarda o poti folosi ca si inspiratie in proiectarea casei tale. Mai gasesti si alte idei de proiecte de case pe acest blog, daca te intereseaza un alt tip de proiect.

sursa: ideicase.com

Un comentariu

Lasă un răspuns