Amenajeaza o crama chiar la tine acasa

Nici o casa nu este pe deplin finalizata daca nu are o crama plina de licori magice. Bineinteles, fericiti sunt cei care dispun de o astfel de extensie, dar mult mai fericiti cei care si stiu sa o foloseasca (si nu doar pe post de spatiu de depozitare).

Din acest motiv, ne-am gandit ca ar fi ideal sa imbini utilul cu placutul, transpus in termeni mai simplii ca fiind o crama in propriul tau subsol. Sa fim seriosi, cine nu si-ar dori sa coboare putin in beci si sa aduca un vin forte, rece si numai bun de baut? Acestea fiind spuse, in cazul in care esti interesat sa cunosti mai multe, ramai cu noi pentru a descoperi cum sa amenajezi o crama in propria ta casa!

Inainte de a realiza strategia, este imperios necesar sa cunosti elementele fundamentale. Astfel, asigura-te ca subsolul tau are parte de hidroizolatie in doua straturi, astfel incat peretii sa nu se umezeasca (cel putin, nu rapid).

Spre exemplu, ai putea sa te ghidezi dupa specificul rustic si sa aplici placi de piatra naturala de-a lungul intregii sali. Cu ajutorul acestui mic truc, crama ta este mult mai aproape sa devina realitate. Aditional, in materie de chit de rosturi, este imperios necesar sa utilizezi unul pentru rosturi late, de obicei regasit la raftul cu elemente speciale. In final, punctul de focus trebuie rasfirat asupra orizontalitatii placilor, intrucat rezultatul este aproape finalizat.

Eleganta si bunul gust dat de crama se realizeaza cu ajutorul grinzilor de lemn care, odata inserate, vor face din beciul tau o incapere din ce in ce mai vizitata. Pe de alta parte, si pardoseala joaca un rol fundamental – pentru aceasta, o colectie ceramica atent selectionata te va ajuta sa mentii aspectul rustic si, totodata, sa te bucuri de o veritabila crama in propria casa. In ceea ce priveste usa, lemnul de cires este bine gandit pentru a fi siguri ca rezultatul este unul mai aproape de adevar.

Datorita proprietatilor sale impecabile si a rezistentei in timp, lemnul de cires poate face ca stilul rustic sa nu fie stirbit, ci sa se finalizeze intr-o nota continua. Mesele, scaunele si multele alte decoratiuni realizate din lemn masiv au rolul de a fi utilizate intr-un scop practic, la fel si damigenele, suporturile, carafele si, bineinteles, sticlele de vin pe care dorim sa le gustam cat mai repede cu putinta, in fiecare zi si la fiecare cina.

Lasă un răspuns