Amenajarea casei in stilul country

Liniste si calm – acestea sunt cele doua elemente fundamentale ale stilului country, stilul care reuseste intotdeauna sa ne incante prin aspectele sale extrem de interesante, jucause si cu o tenta istorica.

Daca te-ai uitat cel putin o data la un film american dinainte de 2000, ai toate sansele sa fi zarit stilul country in locuintele pe care acestia le detineau. Bineinteles, la vremea aceea nu toata lumea avea astfel de corpuri de mobilier sau culori in propria casa, insa stilul era caracteristic pentru perioada si pentru destinatia aleasa.

Cu toate acestea, stilul country este destul de preponderent in zilele noastre, reusind sa ne faca sa vrem sa ne trezim cu el in fiecare dimineata. Acestea fiind spuse, in situatia in care esti in cautare de noi informatii si detalii referitoare la subiectul citat, ramai cu noi in cele ce urmeaza pentru a descoperi cum poti integra stilul country in propria ta locuinta!

Semineu

Stilul country se caracterizeaza foarte mult prin elementele care l-au evidentiat de la bun inceput. Astfel, semineul este o piesa centrala, pretabila cu precadere pe timpul iernii. Cui nu i-ar placea sa se trezeasca dimineata langa o caldura emanata de un semineu care a incalzit toata casa pe timpul noptii? Farmecul si linistea pe care un semineu autentic le reda sunt caracteristice stilului country.

Accente florale

Un alt element cheie al stilului country este reprezentat de tot ceea ce inseamna accent floral. Indiferent daca vorbim despre tapet sau flori adevarate, este imperios necesar sa le folosim, pentru ca si autenticitatea stilului sa fie reflectata in propria noastra locuinta. Aditional, poti adauga perdele sau perne inflorate care sa dinamizeze si mai mult incaperea. La final, rezultatul va fi unul garantat si incantator pentru fiecare dintre noi.

Decoratiuni

Daca alte stiluri se axeaza pe lumini care mai de care mai colorate si mai interesante, stilul country se caracterizeaza prin farfurii decorative, preponderent realizate din ceramica. Cu aceste elemente in minte, dormitorul sau livingul tau se vor regasi foarte bine in categoria acestui stil, destul de nou pentru partea est-europeana.

Aditional, daca ai in plan sa introduci stilul country in locuinta ta cat mai curand, tine minte ca esti unul dintre primii care realizeaza acest lucru in tara noastra. Spre final, este imperios necesar sa ne amintim ca relaxarea este tot ceea ce conteaza in casa noastra. Acestea fiind spuse, ce mai astepti?

Lasă un răspuns