5 proiecte de case de construit in acest an

Anul acesta s-a cam dus iar cei care inca nu si-au construit casa visurilor au ocazia ca sa o faca in anul viitor.  Cateva proiecte de case am postat si acum cateva zile si vor mai aparea pe site altele noi, proiecte de case cu mansarda, etaj sau doar case cu parter. Cine va demara constructia casei in 2022, fie ca o va construi la rosu sau la cheie, va fi placut surprins sa afle ca si preturile s-au mai domolit. Ti-am estimat aici preturile actuale reale, asteapta-te sa fie chiar mai mici de atat.

Pentru astazi ti-am selectat 5 proiecte frumoase cu modele de case potrivite pentru orice buzunar. Cu siguranta iti va fi pe plac macar unul dintre proiectele de mai jos. Daca nu esti hotarat asupra tipului de casa poti sa vezi avantaje si dezavantaje intr-un articol amplu care trateaza ce tip de casa este mai avantajos sa construiesti: parter, mansarda sau etaj?

Proiect 1. Casa mica, frumoasa si ieftina. Acest model a facut furori printre amatorii de proiecte de case mici.

Detalii despre proiect aici.

Proiect 2. Casa cocheta cu mansarda si garaj. Are tot ce ii trebuie unei familii si frumusetea ei este usor de observat.

Detalii despre proiect aici.

Proiect 3. O vila spectaculoasa cu aspect mediteranean care a cucerit internetul de cand a fost postat proiectul pe site.

Detalii despre proiect aici.

Proiect 4. O casa duplex cu aspect modern si compartimentare spatioasa. Ideala pentru prieteni sau familii mai numeroase care isi doresc sa locuiasca impreuna dar sa dispuna si de intimitate in acelasi timp.

Detalii despre proiect aici.

Proiect 5. O casa mica si frumoasa ce dispune si de mansarda.

Detalii despre proiect aici.

Sper ca ti-am atras atentia cu aceste case frumoasa. Mai revino pe aici, frecvent apar proiecte de case sau articole conexe cu constructiile. Zi frumoasa sa ai!

Lasă un răspuns