4 noi modele de faianta Idei amenajari bai

Faianta baie modele noi 2018. Anul 2018 vine cu cateva modele de faianta baie inedite si nu foarte scumpe. Pentru un pret de aproximativ 10 euro pe mp puteti avea o baie actuala in culori calde si, desigur, o faianta baie de calitate. Faianta baie alba. Acest tip de faianta a revenit la moda si se vinde la preturi intre 9 si 18 euro. Se recomanda ca in bai mici acest model de faianta sa se placheze orizontal. Poate fi combinata in bai mici cu faianta baie de culoarea rosu, albastru si chiar negru.

faianta baie alba

Faianta baie albastra. Culoarea aceasta de faianta se poate asocia perfect cu faianta de culoare alb, prezentata mai sus.

faianta model albastru

Faianta baie verde cu alb. Desi verdele nu este o culoare foarte cautata, mai jos puteti vedea o baie amenajata de mine anul trecut. Sunt de parere ca faianta verde inca mai este la moda, mai ales daca alaturi avem un model de faianta alba sau crem.

baia in stadiul final

Faianta neagra. Culoarea negru este una nobila, iar cand alaturam si cateva placi de faianta alba nu poate iesi decat o baie intr-un stil luxos.

faianta model negru baie

Asadar acestea ar fi cateva bai amenajate cu modele de faianta pentru sezonul 2018. Intr-un alt articol voi aborda si alte stiluri de bai precum si cateva modele de faianta la preturi sub 10 euro pe mp.

Lasă un răspuns