22 de fotografii cu amenajari bai moderne

Interesati de amenajari bai moderne ? Curiosi de tendintele anului in materie de design baie?Mai jos am facut o selectie cu fotografii interesante si usor de pus in practica. Bai mici si mari, culori de faianta foarte calde dar si cateva culori mai neobisnuite, pe toate o sa le gasiti in selectia de mai jos. Iar de cumva nu gasiti baia cautata nu diaperati, pe site mai sunt destule articole destinate baii. Spor la inspiratie !

baie mica violet

baie piatra dus sticla

rosu portocaliu baie

baie mare

baie alb rosu cu tapet

lavoar sticla baie

 

Indiferent ce model de faianta sau gresie veti implementa, indiferent de tipul de design interior ales pentru baia dvs va recomandam cu insistenta sa lucrati numai cu materiale de calitate si cu muncitori profesionisti. In caz contar baia rezultata nu va fi deloc ca in fotografiile atasate acestui articol.

 

baie rosu alb

baie moderna gresie parchet

 

Cand demarati lucrarea de amenajare a baii este bine sa va luati concediu pentru a supraveghea evolutia amenajarii. Multi asa zisi experti in amenajari bai se apuca de capul lor sa placheze faianta si gresie si uneori uita indicatiile primite. Recomandat ar fi sa le faceti niste schite  explicative pentru a iesi o baie exact cum ati visat.

baie crem alb mov

retro bath

baie italia

zen verde alb

baie retro granit

 

Toate amenajarile din acest articol sunt frumoase, toate culorile combinate arata perfect dar nu uitati ca pentru a avea o baie exact ca in poze trebuie sa dispuneti si de spatiul necesar amennajarii ei. Baile mari nu pot fi construite in spatii mici si nici baile mici nu arata bine intr-o constructie mare. Alegeti designul in functie de suprafata in metri patrati a baii dvs.

mov alb mica baie

imitatie granit

mozaic in bai

baiee (7)

baiee

cabina de dus onega la pret bun

faianta galbena model

granit baie mansarda

 

Dintre toate fotografiile cu amenajari bai prezentate mai sus este imposibil sa nu fi gasit macar o baie amenajata pe gustul dvs. Dar in cazul in care mai doriti sa vedeti poze cu bai va recomandam sa mai cautati prin articolele de pe site sau sa vizitati si galeria foto.

Lasă un răspuns