21 idei de amenajare a unui dormitor

Daca doriti sa stiti ce dormitoare vor fi la moda anul ce tocmai vine ar trebui sa ramaneti sa cititi acest articol pana la capat. Asa cum am spus intr-un articol precedent voi incerca sa vin cu noi idei de amenajare a locuintei. Aceste modele de dormitoare sunt in premiera postate pe un site din Romania si le mai puteti gasi doar in galeria foto a blogului.

Fiecare dormitor prezinta un stil diferit de amenajare, in total vor fi 20 stiluri din mai multe tari de pe glob. Asadar sa vedem ce dormitoare la moda vor fi in anul acesta.

dormitor 1

Modern, spatios si inalt, dormitorul prezentat in imaginea de mai sus are impregnat in fiecare coltisor cate un element de design interior modern. Arata foarte bine iar modelul de tapet este pur si simplu superb.

dormitor 2

Cand am decis sa adun aceste dormitoare, pe care le-am prezentat ca fiind posibile dormitoare la moda pentru sezonul 2016, a trebuit sa fac o selctie dintre sute de poze. Dormitorul de mai sus poate fi incadrat in categoria dormitoarelor finute si elegante care trebuie aratate publicului. Mai jos este ceva mai brut destinat tinerilor in special.
dormitor 3

Cand spatiul ne permite am putea sa folosim ideea de mai jos pentru un design pe cinste. Rezultatul va fi remarcabil.

dormitor 4

Se observa o revenire a tablourilor in peisajul dormitorului. Fie ca vorbim de peisaje abstracte, tablouri canavas sau chiar picturi originale, in dormitor trebuie sa fim creativi si sa incercam sa compensam lipsa unui element cu altceva, care sa ne faca sa uitam de respectiva lipsa. In cazul dormitorului de mai jos s-a incercat ascunderea spatiului mic prin adaugarea de tablouri mari pe pereti. Cei mai sceptici vor spune ca este greseala grava sa aglomerezi spatiul si mai mult insa poza nu spune acelasi lucru.
dormitor 5

Un mic dormitor modern si atat.
dormitor 6

Kiev-ul vazut din dormitor.
dormitor 7

Dormitor in stil american.
dormitor 8

Rusii sunt destul de priceputi in amenajari interioare si mai jos puteti vedea un exemplu cu munca lor.
dormitor 9

Nu sunteti print sau printesa ? Nu este nicio problema, tot ce trebuie sa faceti este sa aveti un astfel de dormitor.
dormitor 10

Mansarda amenajata in albastru si alb a dat acest dormitor dragut.
dormitor 11

Straniu si opulent dormitorul acesta este amplasat in Dubai.
dormitor 12

Albul imaculat combinat cu o pardoseala cafenie dau un dormitor perfect. Daca aveti posibilitatea nu ratati acest tablou deoarece este destul de rar.
dormitor 13

Dovada ca un dormitor de apartament poate fi amenajat astfel incat sa fie de nerecunoscut.
dormitor 14

Dormitorul unui hotel de lux, construit la malul marii.
dormitor 15

Un simplu stiker decorativ in ton cu culoarea de baza poate creea unicitate si rafinament in dormitor. Si asta intr-un spatiu mic.
dormitor 16

Totul taranesc. Simplu si primitor. Dormitorul de mai jos merge amenajat de minune la tara.
dormitor 17

Viitorul dormitoarelor ne va aduce si astfel de amenajari. Tipic pentru dormitoarele din blocurile de locuinte noi, cu zeci de etaje.
dormitor 18

Penultima sugestie este dormitorul acesta crem si foarte spatios. Atunci cand avem un spatiu mare, cum este si suprafata acestui dormitor, ne putem arata mult mai lejer talentul in design interior dormitor. Putem sa facem chiar si mici greseli deoarece nu sunt sesizabile.

Prima greseala care se observa in poza de mai jos este fara indoiala amplasarea acelor plafoniere in tavan. Acolo, cu siguranta, trebuia atarnata o lustra.
dormitor 19

Cam atat cu aceste dormitoare la moda, noi si frumoase. Sper ca pe parcursul anului 2016 sa mai vin cu alte idei de amenajare a dormitorului si sper ca si dvs sa implementati aceste stiluri in locuinta proprie.

Numai bine si fie ca anul acesta sa fie mult mai bun !

Lasă un răspuns