12 idei geniale de amplasare a masinii de spalat rufe in spatii mici

Chiar nu e usor sa amenajezi si sa utilezi un spatiu mic iar cand vine vorba de amplasarea masinii de spalat lucrurile devin complicate.  De aceea, astazi, iti voi arata niste idei geniale care sa te ajute sa pozitionezi masina de spalat rufe in cele mai neobisnuite si neasteptate locuri. Ramai aici cateva momente.

Primul loc care ne vine in minte cand dorim sa amplasam masina de spalat este baia. Chiar daca ai o baie de mici dimensiuni, poti monta masina de spalat in apropierea cazii sau a dusului, sub un raft din lemn sau chiar incadrata intr-un suport din lemn. Ai putea-o monta pe cealalta parte a peretelui, unde e oglinda si toaleta, de asemenea, incadrata intr-un dulap din lemn.

Ai si mai putin loc la dispozitie? Atunci, chiar sub blatul chiuvetei, amplaseaza masina de spalat si iata cum ai reusit sa te organizezi eficient.
Daca ai o chiuveta dubla sau blatul este alungit poti alege fara probleme tot aceeasi metoda. Va iesi si mai bine. Masina de spalat rufe o poti incadra intr-un dulap din lemn, iar in spatiul dedicat masinii de spalat poti amplasa o usa, pentru a nu plasa la vedere. Ideal ar fi un dulap din lemn alb, dar totul difera in functie de cum e amenajata si decorata si baia.

Idei amenajari interioare. Masina de spalat in baie.

Daca in baia cea mica nu vrei sa amplasezi masina de spalat de ce nu optezi pentru balconul inchis. Poti amenaja pe balcon, in apropierea masinii de spalat, si o chiuveta cu un mic dulapior, pentru a avea cele necesare la indemana. Ai putea opta, in loc de rafturi sau dulap din lemn, de rafturi din caramizi, pentru un aspect interesant, unde va fi incadrata masina de spalat.

Amenajari interioare. Amplaseaza masina de spalat pe balcon.

Desigur, ar mai fi spatii inedite unde ai putea sa amplasezi masina de spalat. Daca locuiesti la casa o poti amplasa sub scari sau intr-o camera special destinata. Unii folosesc si bucataria pentru a o amplasa dar eu nu vad cu ochi buni acest lucru. Tu unde ai amplasa masina ta de spalat rufe?

Lasă un răspuns